Cikkszám: MRE
MORELLO FORNI MRE sorozat
Az MRE-k fatüzelésűkemencék, elektromos fűtőtestekkel vannak felszerelve
a forgó sütőlap alatt.
Az MRE-k a forgó sütők családjába tartoznak, változtatható sebességű és irányú motoros alaplapjuk gyorsabb és egyenletesebb sütést eredményez.
Az alaplap fűtőszálai jobb hőstabilitást biztosítanak a sütőalapnak, ezért gyorsabb és egyenletesebb a sütés.
Fém védőburkolat választja el a forgó alaplapot a fatüzelési területtől, amely a sütő fő szájától balra található külön ajtóval érhető el (jobb oldalon opcionális).
Egy külső fémfiók összegyűjti a sütőkamra hornyaiból kihulló hamut és törmeléket, hogy segítsen tisztán tartani a sütési területet, javítja a fa égését és az általános higiéniát.
A hatalmas tűzálló tömeg és az extra gondos hőszigetelés növeli a sütő hatékonyságát, csökkenti az üzemeltetési költségeket és a hőveszteséget.
Az MRE sütők három méretben (110,130,150), standard kivitelben kaphatók.
A standard változatok festett fémmel vagy rozsdamentes acéllal készülhetnek.
Igény szerint opcionális analóg vezérlőrendszer termosztatikus hőmérséklet-szabályozással.
Speciális „Sorrentino” sütőlapok „napoletana” pizzához vagy kenyérhez, kérésre kaphatók.
A MRE sütők előnyei
Az MRE-k speciálisan a Morello Forni által tervezett kiegészítő elektromos fűtőelemekkel vannak felszerelve, karbantartást nem igényelnek.
A forgó alaplap segíti a pizzák elkészítését anélkül, hogy mindegyiket kézzel kellene megforgatnia, mint például a „statikus” sütőkben.
Az „Inteltouch System” érintőfelület lehetővé teszi a sütő egyszerű kezelését.
Az „IntelTouch System” vezérlőfelület egyszerű, de továbbfejlesztett sütővezérlést tesz lehetővé, speciális „Morello Forni” firmware-rel programozva, amely lehetővé teszi a sütő automatikus vagy kézi működését, valamint különféle segédprogramokat.
A sütő automatikus működési rendszere minimalizálja a tüzelőanyag-fogyasztást és csökkenti a felhasználói figyelem szükségességét.
A külső fémfiók összegyűjti a lehulló hamut és a kemence szennyeződéseit a belső hornyokból, javítja az általános higiéniát és a fa égését.
Az alaplap tisztítási műveletei egyszerűbbek a fatüzelés és a sütőfelületek szétválasztásának köszönhetően.
Jobb hőstabilitás működés közben a kombinált fatüzelésű és elektromos fűtési rendszernek köszönhetően.
Állandó és jobb termelékenység a hagyományos fakemencékhez képest.
A fával fűtött égés csökkenti a gázkibocsátást és a kapcsolódó légszennyezést.
Az elliptikus sütőkamra csökkenti a sütő mélységét és megkönnyíti a működést, összehasonlítva az azonos munkafelületű, kör alakú sütőkkel.
A tágas, természetes kőből készült elülső polc megkönnyíti az adagolási műveleteket.
A magas hőmérsékletnek ellenálló hajlékony kar külső világítása javítja a kemence belső láthatóságát sütés közben.
A tömör fém cső állvány lehetővé teszi a sütő targoncával történő kezelését.
Minimális szervizelés szükséges.
Szólj hozzá elsőként!