• firex

    firex

    Ismerje meg legújabb forgalmazott termékeineket!

    megnézem

Termékkategóriák

Kategóriák

MORELLO FORNI termékek

Pizzakészítés eszközei

PIRA faszenes sütők, grill

FONTANA FORNI termékek

BRADLEY termékek

BOLTI Hűtők

Kemencék, sütők

FIREX termékek

Sütés-főzés

Hűtés, fagyasztás

Előkészítés

SNACK készülékek

Jéggépek

Mosogatás

Rozsdamentes termékek, méretre gyártása

Önkiszolgáló pultrendszer tartozékai

Melegentartás

Csomagolás kellékei

Bár gépek

Nagykonyhai eszközök, edényzet

Légtechnika

Egyéb kellékek és kiegészítők

Szezonális akcióink, újdonságaink

MORELLO fatüzelésű, statikus, összeszerelhető kemence

MORELLO fatüzelésű, statikus, összeszerelhető kemence
MORELLO fatüzelésű, statikus, összeszerelhető kemence
MORELLO fatüzelésű, statikus, összeszerelhető kemence
MORELLO fatüzelésű, statikus, összeszerelhető kemence
Értékelés:

Cikkszám: PAX110

Új koncepció: beépített tűzálló fa és/vagy gáztüzelésű kemence.

Ezt a sorozatot az "elő-szerelt" jelzővel illették, hiszen ezt a kemencét szakemberek segítsége nélkül, a vevő is összeszerelheti. A PAX kemence, mely fatüzelésű és gázüzemű típusban is kapható használatra és beüzemelésre készen érkezik, és még a csupán 80cm széles bejáraton is befér. A PAX sorozatot a magas minőség és könnyed karbantartás szellemében tervezték és gyártották. A kemence három fő elemből áll:

  • Fém platform;
  • Hordozható fémszerkezetre épített tűzálló kőalap;
  • Hordozható fémszerkezetre épített, monolitikus, tűzálló kupola.

Ez a három elem (illetve minden további opciós kiegészítő) beüzemelésre készen érkezik. Kézhezvétel után, csupán néhány emelő szerszámra van szükség, és rövid időn belül felállítható a kemence. A könnyű beszerelhetőség miatt nincs szükség külön szakemberre, így pénzt is spórolhatunk. A három fő elem pozicionálásával és beépítésével gyakorlatilag üzemkész a kemence, de természetesen további alkatrészekkel is bővíthető. Ezenkívül az erős fémszerkezettel felszerelt monolitikus kupola (belső átmérő 150cm) oldalra fordítható, így még a 80cm-nél szűkebb helyeken is átfér. Különböző emelőkampók, mozgatáshoz használható fogantyúk egészítik ki a fémburkolatú testet. Számos kiegészítővel, például füstcsővel, rozsdamentes acélból készült elülső felülettel és fa dobozzal lehet a kemence építészeti és funkcionális összetételét fokozni.

Az alternatív égők mindkét típusa, a "láng" illetve a "kibővített" láng is megfelelő választási lehetőséget biztosítanak a különböző gázok , típusok és/vagy preferenciák használatához. A gáztüzelésű fűtési szekcióhoz kapcsolódó elektronikus modul, termosztatikus funkciókkal felel a vezérlésért és a biztonságért. Az általunk gyártott fűtési rendszerek - melyekkel kemencéink is felszereltek - optimális paraméterekkel és könnyű karbantartással rendelkeznek. A PAX sorozat kemencéit gáz és fatüzelésű kemencékként is lehet használni, fatüzelés esetén füstcsőhöz kell csatlakoztatni. Röviden: professzionális, moduláris, személyre szabott kemence, gazdaságosan üzemeltethető, kényelmesen felállítható bármely környezetben. Hét különböző méretben kapható - belső átmérő 80-tól 150 centiméterig terjedhet, fatüzelésű, gáztüzelésű és kombinált.

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!