Vendéglátóipari gépek kis- és nagykereskedelme

Kategóriák

Szezonális akcióink, újdonságaink

Kemencék, sütők

Sütés-főzés

Hűtés, fagyasztás

Előkészítés

SNACK készülékek

Jéggépek

Mosogatás

Rozsdamentes termékek, méretre gyártása

Önkiszolgáló pultrendszer tartozékai

Melegentartás

Csomagolás kellékei

Bár gépek

Nagykonyhai eszközök, edényzet

Légtechnika

Egyéb kellékek és kiegészítők

Nyitvatartás

Kedves Vendégeink!

A Koronavírusra való tekintettel, boltunk megváltozott nyitvatartással fogadja Önöket.

Új nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig 9-15h-ig.

Helyszín:
1119 Budapest, Andor utca 60

Top termékek

Kelesztőláda 600*400mm

Kelesztőláda 600*400mm Nettó ár: 9,20 €
Bruttó ár: 11,68 €

Kelesztőláda fedél

Kelesztőláda fedél Nettó ár: 8,10 €
Bruttó ár: 10,29 €

Pizzasütő rács 33cm

Pizzasütő rács 33cm Nettó ár: 3,60 €
Bruttó ár: 4,57 €

Akciós termékek

Zöldségszeletelő, 5db …

Zöldségszeletelő, 5db tárcsával Akciós nettó ár:
629,00 € helyett
510,00 €
Akciós bruttó ár: 647,70 €

SIRHA-kiállítás 2016

SIRHA BUDAPEST 2016 ÖSSZEFOGLALÓ

 

Sirha Budapest, a prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás a várakozásokat felülmúlva zárta be kapuit!

Sirha Budapest kiemelkedő sikerrel párosította

a világszínvonalú programokat az átfogó

nemzetközi kínálattal. A magas minőségű

szakkiállítás több mint 20.000 szakmai látogatót

és 400 kiállítót vonzott a HUNGEXPO Budapesti

Vásárközpontba.
A sikeres rendezvény következő kiadása

2018. tavaszán várja majd a látogatókat.

 

400 kiállító 19 országból

A Sirha Budapest kiállítás célja volt, hogy

átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar,

sütő- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar,

valamint a csomagolóipar képviselői számára.
A kiállítás három napja alatt a szakmai látogatók

egy igazán egyedi rendezvényen találhattak meg

mindent, ami a saját üzleti vállalkozásukhoz szükséges.

400 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait az

élelmiszerektől és italoktól kezdve a terítékeken,

dekorációkon és higiéniai termékeken át a hotelek,

éttermek és csomagolóipari cégek kínálatáig.

A kiállításon a látogatóknak lehetőségük nyílt hazai

termékek kóstolására is a külön erre kialakított területen,

hogy felfedezhessék a kistermelők egyedi termékeinek

lenyűgöző ízeit.

 

20.000 szakmai kiállító a rendezvényen

A Sirha Budapest kiállítás több mint 20.000 szakmai

látogatót vonzott a vendégládás és élelmiszeripar területéről.

A látogatók 24%-a étterem és vendéglátóiparból, 16%-a élelmiszeriparból, 15%-a sütő-, illetve cukrásziparból,

14%-a kereskedelemből, 10%-a szállodaiparból és 8% szolgáltatóiparból érkezett. De még ennél is fontosabb,

hogy a látogatók 38%-a tulajdonos vagy cégvezető,

23%-a értékesítő és beszerző, 12%-a, pedig séf,

cukrász és pék.

 

Hihetetlen programkínálat számtalan

versennyel és bemutatóval

A Sirha alapötlete, hogy kombinálja a szakmai kiállítást a

versenyekkel és bemutatókkal, melyek hozzájárulnak

a kiállítás sajátos üzleti hangulatához.

 

Bocuse d’Or európai döntő, a szakácsversenyek olimpiája

Május 10 és 11 között a kiállítás látta vendégül

a Bocuse d’Or európai döntőjét, a híres nemzetközi

szakácsversenyt, melynek nézői Európa 20 legjobb

szakácsának megmérettetését követhették figyelemmel.
A világhíres séfek; Hamvas Zoltán, a Bocuse d’Or európai

döntőjének elnöke, Serge Vieira, a zsűri elnöke,

Rasmus Kofoed, tiszteletbeli elnöke a verseny során

Széll Tamás munkáját értékelte Európa legjobbjának!

A nagy tekintélyű zsűri összesen 11 csapatot választott ki,

akik képviselhetik országukat a lyon-i világbajnokságon 2017 januárjában.

 

Versenyek, bemutatók és konferenciák a

kiállítás minden területéről.

A Kolonics Zoltán által második alkalommal szervezett

Sirha Budapest Desszert Versenyen négy különböző

kétfős csapat vett részt, akiknek egy-egy gyümölcstortát,

csokoládés tányérdesszertet és artisztikát kellett bemutatniuk.

A verseny Korponai Péter (Desszert.Neked) és Mártha Róbert

(Costes) csapata nyerte, de a Legjobb Tányérdesszertért és

Legjobb Artisztikáért járó díjat Nagy Anna

(Salon Restaurant Budapest) és Berta Gréta

(Kempinski Hotel Corvinus Budapest), második

helyen végző csapata vihette haza.

A kiállításon megrendezett Magyar Barista Bajnokságon

dőlt el, hogy Brewers Cup kategóriában Schreiber Nikolett,

Barista kategóriában, pedig Deák József képviselheti

majd hazánkat a dublini Barista Világbajnokságon.

A pékipar szintén előtérbe került a rendezvény három

napja alatt, hiszen a Kreativ Pékfórumon bemutatók,

kerekasztal-beszélgetések, interaktív előadások várták a

látogatókat olyan témákkal, mint a technológiai újdonságok,

kreatív alapanyagok, továbbképzési lehetőségek és

fejlődési pontok a szakmán belül.

A Konferencia teremben kerekasztal-beszélgetések

zajlottak a Magyar Vendéglátók Ipartestületének

szakembereivel olyan témákban, mint a mai

gasztronómiai trendek, vezetői szemléletek,

a Michelin csillag hasznossága vagy az étlapkészítés.

A közétkeztetés kérdése is része volt a konferenciaprogramnak

az az ÉLOSZ által szervezett Élelmezésvezetők Napján.

A Future Store standon a látogatók felfedezhették a

kereskedelemben használt legújabb technológiákat és

termékeket, hogy ezeket később sikerrel hasznosíthassák

saját üzletük fejlesztésében.

 

Trendek és innovációk

A Sirha kiállítás szellemiségének megfelelően a Sirha

Budapest is több jövőbemutató trendet és termék

innovációt mutatott be a szakmai közönségnek.

World Cuisine Summit
Frédéric Loeb, az elismert francia jövőkutató mutatta

be a vendéglátóipar globális trendjeit a hazai trendekre

fókuszálva, majd vitafórumot tartott a legismertebb

magyar véleményformálókkal a napi üzleti tevékenységük

során szerzett tapasztalataikról.

A Sirha Budapest a Trade Magazinnal közösen második

alkalommal hirdette meg Innovációs Termékversenyét,

melyen nagydíjat kapott a Sága Foods Zrt. csomagolóipar

és logisztika kategóriában, az eisberg Hungary Kft.

élelmiszer és ital kategóriában, az m-GEL Hungary Kft.

sütőipari-, és cukrászati termékek kategóriában, a Kaba Zrt. szállodaipari termékek, bútorok, dekoráció, teríték kategóriában,

a JRK Waste Management Hungary Kft. technológiák kategóriában.

 

Networking lehetőségek

És végül, de nem utolsó sorban a Sirha Budapest

lehetőséget biztosított az élelmiszeripar, pékipar, cukrászipar

valamint a HoReCa szektor valamennyi képviselője számára,

hogy az Enterprise Europe Network által szervezett üzletember-találkozón személyes megbeszéléseket bonyolítsanak le az

iparági szereplőkkel, hogy bővíthessék beszállítói és

vevőköreiket illetve új üzleti együttműködéseket kezdeményezhessenek. A találkozóra összesen

112 résztvevő regisztrált előzetesen 10 különböző országból,

akik összesen 141 találkozón vettek részt.
Az üzletember találkozó mellett a Sirha Budapest hosted buyer programot is indított.

 

SIRHA BUDAPEST SZÁMAI

  • 400 kiállító
  • 20.093 szakmai látogató
  • 4 nagy verseny – Bocuse d’Or európai döntő, Magyar Barista Bajnokság, Sirha Budapest Desszert Verseny, Innovációs Termékverseny
  • 20 résztvevő ország a versenyeken